Csatlakozás

  • Kutató szabadsága
  • Önállósága és felelősségi köre
  • Szakmai támogatás a nagyobb tapasztalattal rendelkezőktől

A Scale Research folyamatosan bővülő csapata gyakorlatilag minden szinten kínál csatlakozási lehetőséget. Junior szinten alapkritérium a szakirányú végzettség, az 1-2 év szakmai előélet pedig kifejezett előnyt jelent. Ez jelenthet piackutatás- marketing területen, ill. a pénzügyi szektorhoz kapcsolódó területen szerzett gyakorlatot.

Szenior szinten nyitottak vagyunk a piackutatáshoz kapcsolódó legkülönbözőbb szakmai területeken szerzett tapasztalatokkal rendelkező munkatársakra.

Jelentkezőinknek az alkalmazotti, vagy a külsős munkatársi pozícióban való csatlakozás lehetőségét egyaránt fel tudjuk ajánlani.

Lényeges kritérium az angol nyelvtudás, valamint az önálló, kreatív, de precíz, igényes munkavégzés képessége. Projektjeink mérete és munkamódszerünk jelenleg nem engedi meg, hogy bárki is egyetlen kutatási területre/fázisra szorítkozhasson, de fő cél, hogy mindenki érdeklődési körének és egyéni képességeinek leginkább megfelelő területeken tevékenykedjen. A munka intenzitása megköveteli a rugalmasságot, mind az időgazdálkodás, mind a probléma megoldó képesség területén. Cserébe azonban az önálló gondolkodás és a kutatói szabadság örömét, a valós problémamegoldás sikerélményét kínáljuk. Szenior kutató munkatársaink segítsége és külső- ill. belső tréningek sora is biztosítéka a szakmai fejlődésnek.

A mindennapokba ad betekintést két mellékelt olvasnivaló: egy junior és egy szenior kutató – Lívia és Rita – egy napjának leírása. Ha pedig úgy érezné, hogy mindezek alapján megkeresné a Scale Research-öt, kérjük, kattintson a „Jelentkezem” gombra, ahol néhány alapadat megadására és egy angol nyelvű szakmai önéletrajz feltöltésére lesz módja.  Minden jelentkezőnek két héten belül visszajelzést adunk a továbbiakról.