re:2020

A legnevesebb nemzetközi gazdasági tanulmányok egytől egyig arról beszélnek, hogy a jelenlegi válság egy mesterségesen befagyasztott világgazdaság következménye, tehát amint a pandémia véget ér, gyors növekedésre lehet majd számítani. A kérdés csak az, hogy ennek a közép-hosszú távon várható növekedésnek kik lesznek a győztesei – akár kategória szinten, akár az adott kategória szereplői közül. A re:2020 az Inspira Grouppal közösen indított projektünk, aminek célja, hogy a járványhelyzet okozta fogyasztói attitűdváltozást adat-alapon kézzelfoghatóvá tegye. A re:2020-ban reprezentatív adatok és stratégiai elemzés kéz a kézben dolgozik azért, hogy az új helyzetben előnyt biztosítson ügyfeleinknek.

Részletekért kattintson a következő linkre: https://altagrand.com/re2020/

Hedonista túlélők vagy családos otthonteremtők?

Hedonista túlélők vagy családos otthonteremtők?

Különleges korosztály a mai 30-asoké: ők a digitális átmenet generációja. Az utolsók, akiknek gyermekkora még az analóg, offline világban zajlott, emlékeiket azonban a technológia, a VHS- és DVD-korszak, az első mobiltelefonok, az internet megjelenése és egyes ikonikus tévéműsorok (Kacsamesék, Knight Rider, Mátrix, Dallas) határozzák meg.

Így reagált a magyar kkv-szektor a koronavírus járványra

Így reagált a magyar kkv-szektor a koronavírus járványra

A koronavírus és az általa okozott gazdasági hatások kevésbé érintették a tervezetten működtetett kis- és középvállalkozásokat. Az innovációs készséget viszont a járvány sem pörgette fel – derül ki a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) friss, reprezentatív kutatásából.